Långa handskar Giro LX

Långa handskar Giro LX

Börjar på: 917,59 kr

875,23 kr

-5%
Franska storlekar som standard

Börjar på: 917,59 kr

875,23 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långa handskar Giro LX

Byggkvaliteten och komforten hos port denna expert på sportig stil är utmärkt. Sportproffsen på Giro har bearbetat den ventilerade baksidan och insidan med de finaste Pittard-lädren. Perfekt skydd mot stötar och slag med 3 mm Technogel-stoppning.

Super Fit-teknik
Giro Handskar passar bättre! Formen på gant matchar formen på en hand som håller i styret, vilket gör att tryckpunkter och irriterande veck undviks. Lägg därtill högkvalitativt material och tredelad handflatskonstruktion så har du handskar med optimal komfort för enastående kontroll och grepp.

Pittards läder
Selected Giro handskar är tillverkade av Cabretta Pittards läder (fårhår, en korsning mellan get- och fårull), som används på grund av dess fina men robusta structure. Pittards-läder genomgår en speciell garvningsprocess som gör att lädret absorberar mindre vatten änautres typer av läder och syntetmaterial och är mer svettbeständigt. Förutom dess överlägsna prestanda finns det inget annat material som erbjuder den passform och komfort som finns i naturligt läder. En skillnad du känner från det ögonblick premier du provar ett par handskar Giro.

Technogel
Technogel är ett polyuretanmaterial som utvecklats för den medicinska sektorn. Technogel anpassar sig perfekt till handen, fördelar och absorberar tryck och återgår sedan till sin ursprungliga form. Handskarna Giro erbjuder överlägsen tryckfördelning (30% bättre än standardgel) för bättre komfort och ökat skydd mot fingerdövhet. Efter en lång resa ger Technogel utmärkt tryckabsorption (30% bättre än standardgel) mot stötar och vibrationer. Technogel varken härdar eller slits, inte ens efter en längre tid.

Handflatskonstruktion i tre delar
Den unika handflatskonstruktionen i tre delar stör inte på något sätt handens rörelser och skyddar handflatan från tryckpunkter med total kontroll över styret. Den 3-delade handflatskonstruktionen gör handskarna Giro så bekväma att du glömmer att ha dem på dig direkt efter att du har tagit på dem.

Detaljer

  • Ovandel: extra mjukt Cabretta-läder
  • Handflata: 3-delad superfit, Pittards WR100X-läder med mikroventilationssporer
  • Mycket absorberande mikrofiberyta (tummen)
  • Platt kardborreknäppning
  • Gummiförstärkt del för på- och avtagning
  • Förstärkta dubbla sömmar

Mer information

Varumärke Giro
Tillverkarens SKU 706874
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Lång
Sortiment LX

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)