Set med cykellampor med magnetiska hjul Reelight SL120+ Flash Backup

Set med cykellampor med magnetiska hjul Reelight SL120+ Flash Backup

575,41 kr

474,41 kr

-18%
Kör säkert med de batteridrivna cykellamporna Reelight SL120+ från Reelight, som syns på över en kilometers avstånd tack vare sitt innovativa magnetsystem.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 2 eller 4 dagar

Beskrivning

Set med cykellampor med magnetiska hjul Reelight SL120+ Flash Backup

Ljusen Reelight SL120+ är batterifria varningsljus fram och bak med ett kraftfullt flash system som gör att du syns för autres trafikanter, oavsett om de är framför eller bakom dig. En magnet placerad på varje hjul skapar en elektromagnetisk champ när den passerar framför lui-même ljussystemet utrustat med magneter, vilket orsakar en kraftfull flash synlig från över en kilometers avstånd och minskar risken för olyckor. Varje strålkastare är utrustad med en LED som avger (vid en medelhastighet på 15 km/h):

Framtill: 9 lumen
Baktill: 4 lumen
När du stannar vid en stoppskylt eller ett rödljus driver en kondensator som laddas upp medan du kör den batterifria signalen i upp till 2 minuter.

Se bruksanvisningen till de batterifria cykellamporna Reelight SL120+ för mer information.

MONTERING AV CYKELLYKTORNA REELIGHT PÅ HJULAXELN
Varningslamporna är fästa på hjulnavet. Magneterna passar över ekrarna. De är inte lämpliga för cyklar med skivbromsar. Kompakt, utan batterier, systemet har 2 års garanti, är helt vattentätt och kräver inget underhåll. Eftersom det inte finns någon direktkontakt med hjulet uppstår ingen friktion och därmed ingen energiförlust, till skillnad från om man använder en dynamo.

För ökad komfort och säkerhet kan en uppsättning extra magneter monteras för att få lampan att blinka mer rapide och kondensatorn att laddas snabbare.

Ett par hjulaxelmuttrar finns också tillgängliga rapide för att säkerställa att Reelight belysningssystemet är korrekt installerat. Och för att se till att de inte blir stulna rekommenderar vi att du skaffar ett hjullås, som finns som en kompletterande produkt.

Mer information

Varumärke Reelight
Tillverkarens SKU 718474
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Fram/bak

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)