Hemmasittande tröja för barn RC Lens 2023/24

Hemmasittande tröja för barn RC Lens 2023/24

Börjar på: 918,21 kr

642,74 kr

-30%
RC Lens:s officiella junior Puma hemmatröja för 2023/24-säsongen, ett måste för alla unga fotbollsfans.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 918,21 kr

642,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Hemmasittande tröja för barn RC Lens 2023/24

Letar du efter den perfekta fotbollströjan för ditt barn? Då behöver du inte leta längre! Upptäck hemmatröjan RC Lens 2023/24 från Puma, speciellt designad för unga fotbollsfans.

Denna fotbollströja är det perfekta valet för unga spelare som drömmer om att representera sitt favoritlag på planen. Den är tillverkad av högkvalitativa material för att ge optimal komfort och överlägsen prestanda under matcher och träningspass.

Tröjan visar stolt RC Lens:s ikoniska färger med en modern, snygg twist. Klubbens logotyp och Puma -logotypen är broderade på bröstet och ger tröjan en touch av klass. Dessutom gör den dynamiska designen och de subtila detaljerna den här tröjan både trendig och tidlös.

Den här tröjan är speciellt framtagen för unga fotbollsfans och finns i storlek junior för att passa ditt barn perfekt. Den har också Puma:s dryCELL-teknik, som transporterar bort fukt för att hålla huden torr och bekväm även under de mest intensiva matcherna.

Oavsett om ditt barn spelar på planen eller stöttar sitt favoritlag från läktaren är den här fotbollströjan ett måste för alla unga fans av RC Lens. Oavsett om det är en födelsedagspresent eller bara för att visa ditt stöd för laget, kommer denna tröja säkert att glädja ditt barn.

Så vänta inte längre och ge ditt barn RC Lens 2023/24 Hemmatröja från Puma. Med sin exceptionella kvalitet, eleganta design och banbrytande teknik kommer denna tröja att vara det perfekta valet för alla unga fotbollsfans. Allez Lens!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 773664-01
Färg gul
Färg Gul
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Team RC Lens
Sortiment Matchwear