Utbildare för barn Victoria

Utbildare för barn Victoria

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Victoria children's trainers, ett måste för ungdomar från Victoria. Bekväma och trendiga, du får inte missa dem!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Utbildare för barn Victoria

Victoria barnskor är de perfekta skorna för dina små upptäcktsresande. Varumärket Victoria är känt för sin bekväma och trendiga design, och dessa sneakers är inget undantag. De är särskilt utformade för juniorer och kombinerar stil och funktionalitet för den perfekta outfiten för alla tillfällen.

Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och ger optimal komfort för växande fötter. Den mjuka gummisulan ger bra grepp på marken, medan den ventilerande ovandelen i tyg säkerställer god luftcirkulation för att hålla fötterna svala och torra.

Barnskorna Victoria har även elastiska skosnören som gör dem lätta att ta på och av, perfekt för barn som lär sig att knyta skorna. Dessutom ger den moderna, färgglada designen en touch av stil till alla outfits.

Oavsett om det är för en dag i skolan, en familjeutflykt eller en sportaktivitet, är dessa barnskor från Victoria det perfekta valet för att följa med dina barn på alla deras äventyr. Så vänta inte längre, ge dem det bästa med Victoria sneakers för juniorer.

Mer information

Varumärke Victoria
Tillverkarens SKU 1118105-FUCSIA
Färg Fucsia
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior