Kort Alpha Industries Basic SL

Kort Alpha Industries Basic SL

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

-20%
Gör ett stilsäkert statement i sommar med shorts Alpha Industries Basic SL. Bekväma och trendiga är de ett måste för din herrgarderob.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort Alpha Industries Basic SL

Shortsen Basic SL från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till alla mäns sommargarderob. Shortsen har en normal passform som ger en bekväm och avslappnad känsla. De är tillverkade av en högkvalitativ blandning av 80% bomull och 20% polyester och är både mjuka och slitstarka, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk.


Ett av kännetecknen för dessa shorts är den lilla Alpha-logotypen tryckt i plastisol på vänster ben. Denna subtila branding ger shorts en touch av stil och äkthet, vilket gör det omedelbart igenkännbart som en Alpha Industries-produkt. Logotypen är smakfullt placerad och dominerar inte den övergripande designen.


Shortsen har också en utvändig dragsko i midjan, så att du kan justera passformen efter eget tycke. Dragskon har präglade öljetter som ger shortsen en touch av detalj och funktionalitet. Dragsnöret ger en säker och bekväm passform och förhindrar obehag eller glidning när du använder port.


För extra bekvämlighet har Basic Short SL två snedställda framfickor, perfekta för förvaring av småsaker som nycklar eller plånbok. Dessutom finns en enkel bakficka som ger extra förvaringsutrymme utan att kompromissa med den övergripande designen.


Shortsen har en logo loop-etikett på vänster benslut, vilket ger en sista touch till märkningen. Denna subtila detalj kompletterar den övergripande look och met belyser den känsla för detaljer som Alpha Industries är känd för.


Oavsett om du ska till stranden, uträtta ärenden eller bara koppla av hemma är Basic SL -shortsen från Alpha Industries ett mångsidigt och snyggt val. Deras normala passform, bekväma tygblandning och praktiska funktioner gör dem till ett måste för den moderna mannen. Kombinera dem med en ledig t-shirt och sneakers för en avslappnad look eller klä upp dem med en skjorta med knappar och loafers för en mer raffinerad stil.


Investera i kvalitet och stil med Alpha Industries Basic Short SL. Dessa shorts är utformade för att klara tidens tand och ger dig både komfort och stil. Missa inte sommarens basplagg - köp dem idag!

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 116363-710
Färg mandarin
Färg Orange
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1