Kort Alpha Industries Battle

Kort Alpha Industries Battle

Börjar på: 979,42 kr

783,53 kr

-20%
Shortsen Battle Alpha Industries är ett måste för män som letar efter trendiga och funktionella shorts. Kolla in dem nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 979,42 kr

783,53 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort Alpha Industries Battle

Battle Shorts från Alpha Industries är ett måste för alla män som letar efter ett par snygga och funktionella shorts. Dessa vanliga shorts med raka ben är tillverkade av 100% bomull, vilket garanterar en bekväm passform och god andningsförmåga, även under de varmaste dagarna.
En av egenskaperna hos Battle Shorts är dess cargo-design, med totalt 8 cargo -fickor i olika storlekar. Fickorna erbjuder gott om förvaringsutrymme för alla dina nödvändigheter, vilket gör dem perfekta för utomhusaktiviteter eller bara för att springa ärenden på stan. Fickorna är försedda med praktiska tryckknappar så att dina tillhörigheter alltid är säkra.
För extra stil och varumärkeskännedom har Battle Short en flaggetikett på locket till den vänstra cargo fickan. Denna lilla detalj ger shortsen en touch av originalitet och met framhäver den kvalitet som Alpha Industries är känd för.
Shortsen har också en bältesögla, så att du enkelt kan utsmycka och anpassa din look. Oavsett om du föredrar en avslappnad eller mer raffinerad stil kan dessa shorts enkelt kläs upp eller ner för att passa alla tillfällen.
En annan egenskap hos Battle Short är dess slitna look. De slitna detaljerna ger shortsen en cool och robust look som gör dem till ett mångsidigt tillskott i garderoben. De kan kombineras med en enkel t-shirt och sneakers för en avslappnad helg på look, eller kläs upp med en skjorta med knappar och loafers för en mer elegant ensemble.
Sammanfattningsvis är Battle Short från Alpha Industries ett snyggt och praktiskt val för män som letar efter ett par bekväma och mångsidiga shorts. Med en normal rak passform, slitstarkt bomullstyg och flera fickor cargo är dessa shorts utformade för att uppfylla den moderna mannens behov. Oavsett om du ska ut på äventyr eller bara vill uppgradera din fritidsgarderob kommer de här shortsen att bli ett säkert kort i sommargarderoben.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146251-142
Färg mörk oliv
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1