Jacka med huva för kvinnor Only Onltahoe otw

Jacka med huva för kvinnor Only Onltahoe otw

Börjar på: 612,01 kr

369,49 kr

-40%
Möt vintern med stil i dunjackan med huva för dam Only Onltahoe otw, designad av det trendiga märket Only.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 612,01 kr

369,49 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jacka med huva för kvinnor Only Onltahoe otw

Only Onltahoe otw dunjacka med huva för damer är ett måste för alla kvinnor som letar efter en varm och trendig vinterjacka. Only är ett ikoniskt varumärke inom dammode och erbjuder ett praktiskt men elegant plagg som kommer att följa med dig på alla dina vinteräventyr.

Dunjackan är tillverkad av kvalitetsmaterial och har en smal passform som framhäver din feminina silhuett samtidigt som den skyddar dig mot kyla. Ståkragen och den fodrade huvan gör att du kan krypa upp i jackan när temperaturen sjunker. Dragkedjan är dessutom försedd med en klaff som ger extra skydd mot vind och regn.

Kombinationen av det moderna snittet och den tidlösa svarta färgen gör dunjackan till en riktig bas i vintergarderoben. Du kan bära den till alla typer av outfits, från den mest avslappnade till den mest eleganta. Den avslappnade looken sportswear är perfekt för en dag på stan eller i bergen, medan huvan i fuskpäls ger din look en touch av elegans.

Förutom att vara snygg är Only Onltahoe otw dunjacka också extremt praktisk. Den har två sidofickor för att hålla händerna varma och en innerficka för småsaker. Vadderingen med dun och fjäder garanterar optimal värme även i kallaste väder. Och tack vare diamantquiltningen ger den din outfit en touch av struktur och modernitet.

Oavsett om du är en vintersportentusiast, en kylig stadsbor eller helt enkelt en fashionista som letar efter en snygg, bekväm jacka, är Only Onltahoe otw dunjacka med huva för damer gjord för dig. Så tveka inte, köp din jacka nu och möt vintern med stil och komfort!

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15156569-3957137
Färg Havsspray
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)