Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Margge

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Margge

Börjar på: 1 591,43 kr

1 273,11 kr

-20%
Håll dig snygg och torr med den vattentäta jackan för kvinnor Ragwear Margge. Ett måste för kvinnor som kombinerar stil och komfort.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 591,43 kr

1 273,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Margge

Den vattentäta damjackan Ragwear Margge är det perfekta plagget för kvinnor som är måna om stil och komfort. Jackan tillverkas av det kända märket Ragwear och är både praktisk och snygg, perfekt för alla väderförhållanden.

Jackan är särskilt utformad för kvinnor och kombinerar perfekt funktionalitet och estetik. Den eleganta, moderna designen passar bra till alla outfits, oavsett om du är ute efter en urban eller mer avslappnad look look. Med sin smala passform framhäver den din silhuett samtidigt som den ger dig optimal rörelsefrihet.

Men det som gör den här jackan ännu mer intressant är dess vattentäta kvalitet. Tack vare den banbrytande tekniken skyddar den dig effektivt mot regn och vind och håller dig torr och varm oavsett väder. Inga fler obehagliga frossa i regnet, med den vattentäta jackan för kvinnor Ragwear Margge kan du njuta av dina utomhusaktiviteter till fullo, oavsett väder.

Förutom att vara väderbeständig är denna jacka också extremt bekväm. Den är tillverkad av högkvalitativa material som är mjuka att ta på och sköna att bära. Dessutom har den massor av praktiska fickor för säker förvaring av dina personliga tillhörigheter.

Kort sagt, Ragwear Margge vattentät damjacka är ett måste för alla moderna, aktiva kvinnor. Med sitt välkända varumärke och oöverträffade kvalitet kommer den att följa med dig vart du än går, oavsett årstid. Så vänta inte längre, skaffa den här jackan och var redo att möta alla utmaningar med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-60028-5036
Färg dammig grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1