Träningsskor för kvinnor Puma Select Cali Dream Pastel

Träningsskor för kvinnor Puma Select Cali Dream Pastel

Börjar på: 1 224,27 kr

979,42 kr

-20%
Upptäck kollektionen Puma Select Cali Dream Pastel för en touch av femininitet och stil i dina outfits.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 224,27 kr

979,42 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Puma Select Cali Dream Pastel

Puma Select Cali Dream Pastel damskor är det perfekta valet för kvinnor som letar efter en trendig, avslappnad stil. Med sin eleganta design och pastellfärger är dessa sneakers ett måste för att komplettera alla outfits.

Varumärket Puma är känt för sina kvalitetsprodukter, och dessa sneakers är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder oöverträffad komfort samtidigt som de är slitstarka och hållbara. Du kan bära dem varje dag utan att oroa dig för att de ska bli slitna.

Designen på Puma Select Cali Dream Pastel är noga genomtänkt för att passa alla kvinnliga fotformer. Gummisulan ger perfekt grepp för säkra promenader, medan den dämpade innersulan ger optimal dämpning för maximal komfort.

Dessa sneakers har också subtila detaljer som logotypen Puma på sidan och baksidan, samt på tungan. Dessa små detaljer ger en extra touch av stil och gör dessa sneakers till en riktig modeaccessoar.

Oavsett om du letar efter ett par skor för dina sportpass eller för fritidskläder, är Puma Select Cali Dream Pastel sneakers perfekta för alla tillfällen. De anpassar sig till din stil och erbjuder oöverträffad komfort.

Lägg till dessa damskor Puma till din kollektion idag. Med sin snygga design, komfort och kvalitet kommer de snabbt att bli dina favoritskor. Beställ Puma Select Cali Dream Pastel idag och komplettera din look med stil och självförtroende.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 385597-03
Färg rosa/vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen