Vattentät jacka med huva Helly Hansen Arc

Vattentät jacka med huva Helly Hansen Arc
Börjar på: 4 284,95 kr
Ta dig an elementen med självförtroende i den vattentäta huvjackan från Helly Hansen Arc, designad för dem som älskar trail.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 4 284,95 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka med huva Helly Hansen Arc

Upptäck den vattentäta huvjackan Helly Hansen Arc, speciellt framtagen för trail entusiaster. Denna högpresterande jacka är det perfekta valet för utomhusäventyr i alla väder.

Helly Hansen är känt för sina högkvalitativa sportkläder, och jackan Arc är inget undantag. Den är tillverkad av material av högsta kvalitet och ger ultimat skydd mot regn och vind, samtidigt som den är lätt och andas för optimal komfort under dina aktiviteter.

Den justerbara huvan gör att du kan täcka huvudet i regn eller blåst, och den kan också stoppas undan i kragen när den inte används. Elastiska muddar i ärmsluten och en justerbar linning ger perfekt passform och förhindrar att vatten tränger in.

Jackan Arc är speciellt utformad för trail entusiaster, med reflekterande detaljer för bättre synlighet i mörker och en bröstficka med dragkedja för att hålla dina små nödvändigheter säkra. Den har också en vattentät YKK-dragkedja för extra skydd mot vatten.

Oavsett om du är en hängiven löpare eller bara letar efter en vattentät kvalitetsjacka för dina utomhusaktiviteter är Helly Hansen Arc vattentät jacka med huva det perfekta valet. Den kombinerar funktionalitet, prestanda och stil för att följa med dig på alla dina äventyr på spåren. Så vänta inte längre och köp denna högkvalitativa jacka för en oöverträffad upplevelse på trail.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 53918-990
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen