Sweatshirt med huva och liten logotyp Puma ESS TR

Sweatshirt med huva och liten logotyp Puma ESS TR

Börjar på: 673,35 kr

423,48 kr

-37%
Visa upp din sportiga stil med huvtröjan Puma ESS TR med märkets ikoniska logotyp. Komfort och elegans i ett.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

423,48 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva och liten logotyp Puma ESS TR

Sweatshirt med huva och liten logotyp Puma ESS TR är det perfekta plagget för en sportig och trendig look. Denna sweatshirt är designad av det kända märket Puma och kombinerar komfort och stil för att följa dig i alla dina aktiviteter.

Sweatshirten är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både mjuk och slitstark, vilket ger en varm och bekväm känsla så fort du tar på dig den. Den smala passformen och huvan ger perfekt passform, medan den lilla logotypen Puma på bröstet ger en modern, diskret touch.

Den här mångsidiga sweatshirten kan användas till både träning och vardag. Den snygga designen och de neutrala färgerna gör den lätt att matcha med alla dina outfits. Oavsett om du tränar eller bara kopplar av kommer denna sweatshirt att hålla dig bekväm.

Denna huvtröja med liten logotyp Puma ESS TR är inte bara praktisk och bekväm, den är också miljövänlig. Den är tillverkad av hållbara material som är skonsamma mot miljön och din hud. Så du kan bära denna sweatshirt med tillförsikt och veta att du gör något bra för planeten.

Missa inte denna sweatshirt med huva och liten logotyp Puma ESS TR, ett måste i garderoben för en sportig och trendig stil. Oavsett om det är för en avslappnad look eller för dina sportpass, kommer denna sweatshirt att vara din perfekta allierade för att sticka ut i stil. Så lägg till den i din varukorg nu!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 586692-01
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva