Tränare Victoria

Tränare Victoria

Börjar på: 1 334,46 kr

1 067,56 kr

-20%
Boosta din urbana stil med dessa must-have sneakers från Victoria. De är tillverkade av det berömda spanska märket och kombinerar kvalitet och mode. Upptäck dem nu.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 334,46 kr

1 067,56 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Victoria

Upptäck de nya sneakersen Victoria, ett måste för det urbana modet. Dessa sneakers tillverkas av det berömda spanska märket Victoria och kombinerar stil, komfort och kvalitet.

Deras eleganta, moderna design gör dem till en mångsidig sko, perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du springer ärenden i stan eller är ute med vännerna kommer Victoria -skorna att vara det perfekta valet för att komplettera din outfit.

Dessa sneakers är tillverkade av högkvalitativa material och är inte bara bekväma att bära utan också slitstarka. Den slitstarka gummisulan ger bra grepp, medan den lätta ovandelen i canvas ger gott om ventilation för att hålla fötterna svala hela dagen.

Victoria finns i en rad olika färger och mönster och ger dig en mängd olika alternativ för att uttrycka din personliga stil. Oavsett om du väljer ett par enkla, klassiska skor i vitt eller svart, eller en mer vågad modell med ett färgglatt mönster, finns det något för alla.

Dessutom är dessa sneakers lätta att ta hand om. Du kan bära dem varje dag utan att oroa dig för att skada dem, och när det är dags att rengöra dem är en enkel avtorkning med en svamp allt som krävs för att få dem att glänsa igen.

Missa inte chansen att unna dig dessa trendiga och tidlösa sneakers från Victoria. Lägg till dem i din skosamling nu och gör dem till din stilmedhjälpare för alla årstider. Beställ Victoria sneakers idag och gör dig redo att gå med stil!

Mer information

Varumärke Victoria
Tillverkarens SKU 8802109-MARINO
Färg Marino
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen