Damskor i läder och tyg Victoria

Damskor i läder och tyg Victoria

Börjar på: 1 334,46 kr

1 067,56 kr

-20%
Upptäck vår nya kollektion av damskor i läder och tyg från Victoria. Ett måste för en trendig och bekväm look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 334,46 kr

1 067,56 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Damskor i läder och tyg Victoria

Victoria damskor i läder och tyg är den perfekta blandningen av stil och komfort. Skorna är designade av Victoria och är speciellt framtagna för kvinnor som vill kombinera elegans och funktionalitet.

De är tillverkade av högkvalitativt läder och slitstarkt tyg och ger en oslagbar hållbarhet och tålighet. Deras unika design kombinerar moderna material med klassisk stil, vilket gör dem perfekta för alla tillfällen.

Oavsett om det är en dag med shopping i staden, en promenad i naturen eller en utekväll med vänner, kommer dessa sneakers att ta dig genom dagen utan att kompromissa med din stil. Gummisulan ger optimalt grepp för en känsla av komfort och stabilitet vid varje steg.

Dessutom har skorna Victoria utformats speciellt för kvinnor, med en form som är anpassad till den kvinnliga kroppen. De ger utmärkt stöd för fötterna samtidigt som de har gott om utrymme att röra sig fritt.

Blandningen av läder och tyg ger en sofistikerad touch till dessa sneakers, som kan anpassas för att passa alla stilar. Oavsett om du bär dem till avslappnade jeans eller en elegant klänning kommer dessa sneakers att vara ett perfekt komplement till din outfit.

Kort sagt, Victoria sneakers i läder och tyg är ett måste för alla kvinnor som letar efter ett par bekväma och snygga skor. Så vänta inte längre, lägg till dem i din samling idag!

Mer information

Varumärke Victoria
Tillverkarens SKU 8803107-BLANCO
Färg blanco
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen