Bikershorts Project X Paris

Bikershorts Project X Paris

Börjar på: 477,47 kr

381,97 kr

-20%
Lyft din stil med bikershortsen Project X Paris. Ett måste från det ikoniska märket för en djärv och trendig look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 477,47 kr

381,97 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Bikershorts Project X Paris

Bikerstilen har varit en modehäftklammer i årtionden, och den här säsongen är inget undantag med Project X Paris Biker Shorts. Dessa shorts är designade av det exklusiva modemärket Project X Paris och har tagits fram för män som vill ha en djärv men ändå sofistikerad look.

Shortsen är tillverkade av högkvalitativa material och är byggda för att hålla länge. Den noggranna finishen och de omsorgsfulla detaljerna gör dem till en riktig juvel i en mans garderob. Med en kort, smal passform visar de upp dina ben och ger dig en snygg och trendig look.

Bikershortsen från Project X Paris är mångsidiga och kan bäras till en mängd olika outfits. Kombinera dem med en t-shirt och sneakers för en avslappnad och trendig look look, eller med en skjorta och stövlar för en mer chic stil. Oavsett om du ska på konsert, en utekväll med vännerna eller bara ta en promenad på stan kommer dessa shorts att vara din viktigaste modeallierade.

Bikerstilen är inte bara för bikers, den har blivit en symbol för frihet och rebelliskhet i modevärlden. Och med bikershortsen från Project X Paris kan du också anamma denna rebelliska och trendiga stil. Du kommer inte att gå obemärkt förbi med dessa shorts, som kommer att ge din outfit en touch av karaktär.

Bikershortsen från Project X Paris finns i flera olika storlekar och är perfekta för män i alla former och storlekar. Så vänta inte längre och lägg till detta måste-ha till din klädkollektion. Med Project X Paris är du säker på att få en högkvalitativ, snygg produkt som kommer att följa med dig på alla dina äventyr. Beställ nu och anamma look bikerstil med Project X Paris shorts i bikerstil.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 88164408_BK
Färg bk
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen