Träningsjacka med huva för kvinnor Joma Eco Supernova

Träningsjacka med huva för kvinnor Joma Eco Supernova

Börjar på: 872,91 kr

698,32 kr

-20%
Spela fotboll med gott samvete med Joma Eco Supernova träningsjacka: tillverkad av återvunnen polyester för att minska påverkan på miljön!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 872,91 kr

698,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsjacka med huva för kvinnor Joma Eco Supernova

Sweatshirt med dragkedja för kvinnor/flickor. Denna miljövänliga jacka är utformad för att följa med dig på dina fotbolls- och inomhusfotbollsträningspass och för att förhindra förkylning efter träningen. Den är tillverkad av 100 % återvunnen polyester för att minska miljöpåverkan.

Jackan har en knapp för enkel öppning och stängning, en justerbar huva med dragsko och sidofickor med dragkedja för säker förvaring av småsaker som mobiltelefoner eller nycklar. Det finns också en ribbad fåll och muddar i ärmsluten för en åtsittande, bekväm passform och för att hålla kylan ute.

När det gäller tillverkningen har den tillverkats av 100% återvunnen polyester i en hållbar produktionsprocess. Joma hjälper till att bromsa den globala uppvärmningen och minska de förorenande gaser som släpps ut i atmosfären. Detta bekväma, mjuka och slitstarka material förlänger sweatshirtens livslängd. Den håller spelarna varma under träningspassen när vädret blir kallare.

Designen är enkel och lätt att kombinera med alla träningsbyxor. Den har en sublimering med optisk effekt på framsidan för en modern touch.

Broderad logotyp Joma.

  • Fästning med dragkedja
  • Ribbad trikå i nederkant och ärmslut
  • Huva med dragsko
  • Fickor på sidorna
  • Mjukt, bekvämt tyg
  • Tillverkad av återvunnen polyester
  • 100% återvunnen polyester

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 901939.108
Färg negro/naranja
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen