Sweatshirt Alpha Industries College Camo

Sweatshirt Alpha Industries College Camo

Börjar på: 979,42 kr

783,53 kr

-20%
Sweatshirt College Camo frånAlpha Industries: bekväm och trendig, ett måste för alla modemedvetna män.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 979,42 kr

783,53 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt Alpha Industries College Camo

College Camo Sweater från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till varje mans garderob. Sweatshirten har en normal passform som ger både komfort och stil till vardags. Sweatshirtens skal är tillverkat av en blandning av 80% bomull och 20% polyester och är inte bara mjukt att ta på utan också slitstarkt, vilket gör den till en långsiktig investering.


College Camo Sweater har en klassisk rund halsringning och Alpha Industries:s signatur Alpha Camouflage Siebdruck-tryck på bröstet. Det unika trycket ger look sweatshirten en urban känsla. Sweatshirten har dessutom en praktisk ficka som gör det enkelt att förvara småsaker som nycklar eller telefon.


RBF-märket på sweatshirten ger en touch av äkthet och återspeglar varumärkets engagemang för kvalitetshantverk. Ribbade muddar i hals, ärmar och nederkant ger perfekt passform och hjälper till att hålla värmen under svalare dagar. Fodret i borstad fleece ger extra komfort, vilket gör denna sweatshirt idealisk för avkoppling eller avslappnade utflykter.


För extra stil har College Camo Sweater en flaggetikett på vänster ärm som framhäver varumärkets ikoniska logotyp. Denna subtila detalj ger en touch av patriotism och återspeglar varumärkets arv. Den röda chokern på insidan ger dessutom en färgklick och förhöjer ensemblens estetiska tilltal.


Oavsett om du är på väg till ett avslappnat möte, springer ärenden eller bara kopplar av hemma är College Camo Sweater från Alpha Industries ett mångsidigt val som enkelt kombinerar komfort och stil. Para ihop den med jeans och sneakers för en avslappnad look, eller klä upp den med chino-byxor och stövlar för en mer raffinerad ensemble.


Investera i College Camo Sweater idag och upplev den överlägsna kvalitet och tidlösa stil som Alpha Industries är känd för. Med sin slitstarka konstruktion och snygga detaljer kommer denna sweatshirt garanterat att bli en basplagg i garderoben under kommande säsonger.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146306-714
Färg mossgrön
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1