Sweatshirt Alpha Industries College

Sweatshirt Alpha Industries College

Börjar på: 979,42 kr

694,28 kr

-29%
Håll dig varm med College sweatshirt frånAlpha Industries. Universitetsstil och högsta kvalitet för en trendig och bekväm look året runt.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 979,42 kr

694,28 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt Alpha Industries College

College Camo Sweater från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till varje mans garderob. Sweatshirten har en normal passform som garanterar både komfort och stil till vardags. Sweatshirten är tillverkad av en blandning av 80% bomull och 20% polyester och är inte bara mjuk att ta på utan också slitstark, vilket gör den till en långsiktig investering.
College Camo Sweater har en klassisk rund hals och Alpha Industries:s signatur Alpha Camouflage Siebdruck-tryck på bröstet. Det unika trycket ger en urban touch till hela look. Dessutom har tröjan en praktisk ficka för enkel förvaring av småsaker som nycklar eller telefon.
RBF-märkningen på tröjan ger en känsla av äkthet och återspeglar varumärkets engagemang för kvalitetshantverk. Ribbade muddar i hals, ärmar och nederkant ger perfekt passform och hjälper till att hålla värmen under svalare dagar. Det borstade fleecefodret ger extra komfort och gör tröjan idealisk för avkoppling eller avslappnade utflykter.
För extra stil har College Camo Sweater en flaggetikett på vänster ärm som framhäver märkets ikoniska logotyp. Denna subtila detalj ger en touch av patriotism och återspeglar varumärkets arv. Dessutom ger den röda kragen på insidan en färgstänk och förbättrar den övergripande estetiska överklagan.
Oavsett om du är på väg till ett avslappnat möte, springa ärenden eller bara koppla av hemma, är College Camo Sweater från Alpha Industries ett mångsidigt val som enkelt kombinerar komfort och stil. Para ihop den med jeans och sneakers för en avslappnad look, eller klä upp den med chino-byxor och stövlar för en mer raffinerad ensemble.
Investera i College Camo Sweater idag och upplev den överlägsna kvalitet och tidlösa stil som Alpha Industries är känd för. Med sin slitstarka konstruktion och snygga detaljer kommer denna sweatshirt garanterat att bli en basplagg i garderoben under kommande säsonger.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146306-03
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen