Underdelar till baddräkter för barn Speedo Eco H-Boom Panel

Underdelar till baddräkter för barn Speedo Eco H-Boom Panel

Börjar på: 318,31 kr

233,10 kr

-27%
Upptäck komforten och prestandan hos Speedo Eco H-Boom Panel underdelar för barnbaddräkter för unga simmare med en passion för simning.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 318,31 kr

233,10 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdelar till baddräkter för barn Speedo Eco H-Boom Panel

Speedo Eco H-Boom Panel badbyxor för barn är det perfekta valet för unga simmare med en passion för vatten. Dessa badbyxor är designade av det kända märket Speedo och kombinerar prestanda och hållbarhet för att ge barnen en oöverträffad simupplevelse.

Badbyxorna är tillverkade av miljövänliga material av hög kvalitet och är inte bara miljövänliga utan också slitstarka och klorresistenta. De är perfekta för regelbundna träningspass i poolen eller simtävlingar.

Den åtsittande, bekväma passformen ger stor rörelsefrihet, så att unga simmare kan koncentrera sig på sin teknik och prestation. De kontrastfärgade panelerna ger simdräkten en touch av stil, vilket gör den till ett trendigt val för barn.

Oavsett om det är för en simlektion eller en dag på stranden, är Speedo Eco H-Boom Panel barnbaddräktsbottnar ett måste för varje ung simmare. Beställ din nu och unna ditt barn simutrustning av högsta kvalitet, designad av det pålitliga varumärket Speedo. Vänta inte längre, gör simningen till en ännu roligare upplevelse för ditt barn med dessa simdräktsbyxor Speedo Eco H-Boom Panel!

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 003794-16767
Färg bla/yel
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Junior