1-dels baddräkt för kvinnor Arena Dynamo

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Dynamo

Börjar på: 422,65 kr

272,54 kr

-36%
Ta dig an vågorna med stil i denna 1-delade baddräkt för damer Arena Dynamo, det perfekta valet för alla som gillar att simma.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 422,65 kr

272,54 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Dynamo

Arena Dynamo 1-dels simdräkt för kvinnor är det perfekta valet för ivriga simmare som letar efter en kombination av prestanda och stil. Denna simdräkt är designad av det kända märket Arena och erbjuder en bekväm passform och optimal prestanda i vattnet. Med sin eleganta design och smickrande skärning är den perfekt för alla kvinnor som gillar att sticka ut vid poolkanten.

Denna simdräkt är speciellt utformad för simmare, med funktioner som förbättrar prestandan i vattnet. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är klor- och slittålig, vilket gör den till ett utmärkt val för regelbunden användning. Dessutom hjälper den inbyggda kompressionstekniken till att förbättra blodcirkulationen och minska muskeltrötthet, så att du kan simma längre och mer effektivt.

Designen är också en stark egenskap hos denna simdräkt point. Det dynamiska, färgglada mönstret är både modernt och iögonfallande, vilket gör det till ett måste för din simgarderob. Den smickrande skärningen ger optimalt stöd och framhäver din figur. Dessutom ger de breda banden och den V-formade ryggen total rörelsefrihet, så att du kan simma utan några begränsningar.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren idrottare kommer denna Arena Dynamo 1-delade simdräkt att uppfylla alla dina förväntningar. Den är perfekt för alla vattenaktiviteter, från intensiv träning till en avslappnad dag vid poolen. Dess komfort, prestanda och stil gör den till ett mångsidigt val för alla kvinnor som älskar att simma.

Som en produkt från varumärket Arena är denna simdräkt synonym med kvalitet och hållbarhet. Med sin eleganta design och avancerade tekniska funktioner är den byggd för att hålla säsong efter säsong och leverera exceptionell prestanda och stil med varje slitage.

Kort sagt, Arena Dynamo 1-delad simdräkt för damer är ett måste för alla simmare som vill kombinera prestanda och stil. Med sin kvalitet, komfort och iögonfallande design kommer den att följa med dig på alla dina simningspass och få dig att känna dig som bäst varje gång. Lägg till denna simdräkt till din samling redan idag!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006485-500
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen