Barnens Jammer Arena B Thrice R-Soft

Barnens Jammer Arena B Thrice R-Soft

Börjar på: 355,04 kr

296,65 kr

-16%
Upptäck Jammer Arena B Thrice R-Soft för optimal prestanda i vattnet. Designad av Arena för unga simmare.

Slut i lager

Beskrivning

Barnens Jammer Arena B Thrice R-Soft

Ge ditt barn den ultimata simupplevelsen med jammer Arena B Thrice R-Soft baddräkt för barn. Denna baddräkt är designad av det kända märket Arena och är speciellt framtagen för unga simmare. Med sin snygga design och exceptionella prestanda är denna jammer junior perfekt för simträning och tävlingar.

Denna jammer är tillverkad av högkvalitativt R-Soft-tyg och ger en mjuk, bekväm känsla för ditt barn samtidigt som den ger utmärkt rörelsefrihet i vattnet. Inbyggd kompressionsteknik hjälper också till att förbättra hållning och muskelkraft, vilket kan leda till bättre simprestanda.

Designen på jammer Arena B Thrice är både modern och funktionell. Det färgglada, livfulla trycket ger ditt barns simkläder en touch av stil. Dessutom är tyget klor- och UV-beständigt, vilket garanterar långvarig hållbarhet.

Oavsett om ditt barn är nybörjare eller en erfaren simmare är jammer child Arena B Thrice R-Soft ett perfekt val för alla vattenaktiviteter. Denna junior simdräkt finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett måste för unga simentusiaster.

Ge ditt barn det bästa med jammer Arena B Thrice R-Soft . Med sitt världsberömda varumärke och sina banbrytande funktioner kommer denna simdräkt att hjälpa ditt barn att utmärka sig inom simning. Titta inte längre än jammer Arena B Thrice, det perfekta valet för unga simmare som letar efter prestanda och stil.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006497-560
Färg svart/mjukgrön vit
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Junior