Tonic sirap Meltonic TONACTIF BIO

Tonic sirap Meltonic TONACTIF BIO
97,22 kr

Slut i lager

Beskrivning

Tonic sirap Meltonic TONACTIF BIO

Tonactif bio är en tonicsirap för idrottsutövare tillverkad av ekologiska ingredienser. Denna tonic-sirap är ett äkta tonic-koncentrat för optimal återhämtning efter träning. Tonactif bio är ett av de ekologiska näringstillskotten för idrottsutövare som är utformade för återhämtning.

Tonactif bio är tillverkad av naturliga ingredienser:

- Honung: progressiv energi under hela ansträngningen
- Acerola: rik på C-vitamin (42 % av RDA för C-vitamin i 10 ml), hjälper till med återhämtningen
- Eterisk citron- och grapefruktolja: fruktig smak
- Ginseng: hjälper till att upprätthålla en optimal endurance

Tonactif bio är ett äkta tonic-koncentrat, perfekt för återhämtning efter sport. Tonicsirapen för idrottare är speciellt framtagen för att minska trötthet efter träning. Meltonic erbjuder ett ekologiskt näringstillskott för idrottare med naturliga aktiva ingredienser från bikupan och från naturen, i en 125 ml flaska.

För att konsumera Tonactif bio rekommenderar vi att du tar 1 till 2 teskedar per dag, helst efter träning: running trailrunning, maraton, triathlon, duathlon, cykling, etc.

Tonactif bio är rik på C-vitamin (42 % av det rekommenderade dagliga intaget av C-vitamin i 10 ml) och framställs av honung. Det är ett riktigt tonic-koncentrat som hjälper till att öka din vitalitet, helst efter träning. Ekologiska kosttillskott för idrottare hjälper faktiskt till med återhämtningen.

Mer information

Varumärke Meltonic
Tillverkarens SKU 089221
Färg gul
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Energie