Ryggsäck Herschel Little America

Ryggsäck Herschel Little America

Börjar på: 1 440,63 kr

1 082,99 kr

-25%

Slut i lager

Beskrivning

Ryggsäck Herschel Little America

ryggsäck Herschel Little America är den mest kända väskan från varumärket Herschel. Den har en retro-chic stil och en trendig vintage ultra design. Den är tillverkad av polyester och kombinerar styrka, soliditet och komfort för att tilltala både studenter och arbetare. Dessutom har den en perfekt finish med en kombination av trendiga färger, remmar i konstläder, metallnålar, märkesdetalj på framsidan, originalfoder invändigt, metallklämmor etc. Denna modernt inspirerade ryggsäck är mycket populär och kommer säkert att glädja många!

Invändigt har denna ryggsäck Little America ett rödvitrandigt foder och ett vadderat filtutrymme som är skönt att ta på och perfekt för en 15,4-tums bärbar dator. Det stora förvaringsfacket är också utrustat med två multimediafickor med kabelgenomföringar, så att du kan hålla din MP3-spelare utom synhåll och lyssna på din musik diskret. Den stängs med en praktisk dragsko i huvstil.

På utsidan har denna ryggsäck Herschel Little America ett fästsystem med fyra magnetiska remmar i konstläder, de två första ger tillgång till huvudfacket, de andra två autres till den dragkedjeförsedda framfickan. De justerbara remmarna är huvudsakligen dekorativa element som ger väskan en trendig och dynamisk look.

Denna väska Herschel Little America är lätt att bära för hand, tack vare bärhandtaget, eller på ryggen tack vare de justerbara, vadderade axelremmarna. De tre nätförstärkningarna på baksidan ger extra komfort för konsumenterna. Den är den perfekta symbolen för det kanadensiska varumärkets traditionella värderingar och finns även som ryggsäck Herschel Mid Volume (30%).

Mer information

Varumärke Herschel
Tillverkarens SKU 10014
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen/Junior

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)