Polo Alpha Industries Basic SL

Polo Alpha Industries Basic SL

Börjar på: 664,16 kr

500,77 kr

-25%
Upptäck polotröjan Alpha Industries Basic SL, det perfekta komplementet till din garderob. 100% bomull för oöverträffad komfort.

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

Polo Alpha Industries Basic SL

Basic SL polo shirt från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till alla mäns garderob. Polotröjan är tillverkad av 100% bomull och har en bekväm passform som andas för vardagsbruk. Med sin vanliga passform är den utformad för att smickra alla kroppstyper, vilket gör den till ett mångsidigt val för avslappnade eller halvformella tillfällen.


Polon Basic SL har en klassisk rund halsringning som ger den en tidlös och sofistikerad look. Den lilla logotypen på bröstet ger en subtil touch av varumärke, medan RBF Nackenband garanterar extra komfort och hållbarhet. Knäppningen med tre knappar ger designen en touch av elegans och gör det möjligt att justera ventilation och stil.


Denna polo är tillverkad med känsla för detaljer och har en flaggetikett på vänster ärm, vilket ger din outfit en touch av patriotism. Tyget har en vikt på 200 g/kvm, vilket gör det rejält och högkvalitativt och garanterar att det klarar tidens tand.


Mångsidighet är nyckeln till Basic Polo SL. Den kan enkelt kläs upp eller ner, beroende på tillfälle. Kombinera den med chinos eller jeans för en avslappnad dag ute, eller klä upp den med skräddarsydda byxor för en mer raffinerad look. Möjligheterna är oändliga.


Oavsett om du är på väg till en avslappnad helgbrunch eller till ett affärsmöte är Basic Polo SL från Alpha Industries ett pålitligt val. Dess tidlösa design gör att den kommer att vara en viktig del av din garderob i många år framöver.


Sammanfattningsvis är Basic Polo SL från Alpha Industries en klassisk och mångsidig polotröja för män. Med sin regular fit, bekväma material och omsorg om detaljerna erbjuder den både stil och funktionalitet. Uppgradera din garderob med detta tidlösa plagg och lyft din stil.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 106600-679
Färg vintage sand
Färg Beige
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1