Polo Lee

Polo Lee

Börjar på: 550,93 kr

345,13 kr

-37%
Välj elegans och komfort med polotröjan Lee. Ett måste från Lee för en modern och avslappnad stil. Upptäck den nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,93 kr

345,13 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Polo Lee

Polotröjan Lee är ett måste i varje mans garderob. Den är tillverkad av det kända varumärket Lee och är den perfekta blandningen av stil och komfort. Med sin klassiska, tidlösa skärning passar den alla kroppsformer och alla tillfällen.

Polotröjan är tillverkad av material av högsta kvalitet och känns mjuk och lätt. Det andningsaktiva tyget ger optimal komfort hela dagen. Oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller en promenad på stan kommer du att känna dig bekväm och snygg i din Polo Lee.

Den enfärgade färgen och snygga finishen gör den till ett mångsidigt plagg som är lätt att matcha. Kombinera den med chino-byxor för en avslappnad chic look look, eller med jeans för en mer avslappnad stil. Du kan också bära den under en blazer för en elegantare look. Möjligheterna är oändliga med denna tidlösa polo.

Förutom att vara bekväm och snygg är polotröjan Lee också slitstark. Dess kvalitetskonstruktion garanterar en lång livslängd, vilket gör den till en klok investering för din garderob. Den är också lätt att ta hand om, så du kan bära den om och om igen utan att oroa dig för slitage.

På Lee är vi stolta över att erbjuda kvalitetskläder som speglar våra kunders stil och personlighet. Lägg till en touch av sofistikering till din outfit medan du håller dig trogen din personliga stil med vår polotröja Lee. Så vänta inte längre och lägg till denna måste-ha polotröja till din samling idag.

Mer information

Varumärke Lee
Tillverkarens SKU 112349951
Färg vintergrön
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen