T-shirt med grafik Wrangler Burnt Sienna

T-shirt med grafik Wrangler Burnt Sienna

Börjar på: 427,89 kr

320,89 kr

-25%
Visa din stil med den grafiska t-shirten Wrangler Burnt Sienna - ett måste för mode- och varumärkesentusiaster Wrangler.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 427,89 kr

320,89 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt med grafik Wrangler Burnt Sienna

Wrangler Burnt Sienna graphic T-shirt är ett måste från Wrangler. Denna T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material och har en unik grafisk design. Den brända siennafärgen ger en djärv och originell touch till din outfit.

Med rund halsringning och avslappnad passform är denna T-shirt både bekväm och modern. Oavsett om det är för en avkopplande dag på stan eller en kväll ute med vänner, kommer den att vara din perfekta modeallierade.

Den emblematiska Wrangler -logotypen är tryckt i stort format på framsidan av T-shirten, vilket bekräftar din stil och din smak för kvalitetskläder. Det mjuka, lätta tyget garanterar optimal komfort hela dagen.

Denna grafiska T-shirt finns i flera storlekar och anpassar sig till alla kroppsformer för en perfekt passform look. Matcha den med jeans för en avslappnad look look eller med blazer för en elegantare look.

Lägg till en touch av stil i din garderob med den grafiska T-shirten Wrangler Burnt Sienna. Ett måste för alla fans av varumärket Wrangler och modeälskare som letar efter originalitet. Vänta inte längre och unna dig denna unika T-shirt för en avslappnad men ändå elegant look.

Mer information

Varumärke Wrangler
Tillverkarens SKU 112350432
Färg orange/orange
Färg Orange
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen