Pannband för kvinnor Buff Seary Coolnet UV+

Pannband för kvinnor Buff Seary Coolnet UV+

192,60 kr

162,05 kr

-16%
Skydda din hud när du vandrar med Buff Seary Coolnet UV+ pannband. Designad för kvinnor av det ledande varumärket Buff.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Pannband för kvinnor Buff Seary Coolnet UV+

Pannbandet för kvinnor Buff Seary Coolnet UV+ är det perfekta tillbehöret för alla dina utomhusäventyr. Detta pannband är designat av det kända varumärket Buff och är speciellt framtaget för aktiva kvinnor som älskar att vandra.

Pannbandet Buff Seary Coolnet UV+ är tillverkat av högkvalitativa material och är både mjukt och bekvämt att bära. Det har också Coolnet-teknik, som håller dig sval och torr även under de mest intensiva aktiviteterna. Dessutom har detta pannband UV+-skydd för att skydda dig mot solens skadliga strålar.

Tack vare sin snygga och mångsidiga design kan Buff Seary Coolnet UV+ pannband för damer bäras på en mängd olika sätt för att passa din stil och dina behov. Oavsett om du bär det som pannband, hårband eller till och med en halsvärmare, kommer det att ge en touch av stil till din outfit samtidigt som det håller håret på plats.

Oavsett om du vandrar i bergen, campar i vildmarken eller bara tar en promenad på stan, är Buff Seary Coolnet UV+ pannband det viktigaste tillbehöret för att hålla dig bekväm och skyddad. Så lägg till det här pannbandet till din vandringssamling redan idag!

Mer information

Varumärke Buff
Tillverkarens SKU 128746605
Färg lila
Färg Violett
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen