Jacka för kvinnor Alpha Industries CWU MA-1 TC

Jacka för kvinnor Alpha Industries CWU MA-1 TC

Börjar på: 2 570,97 kr

1 928,23 kr

-25%
Damjackan Alpha Industries CWU MA-1 TC: en perfekt kombination av stil och funktionalitet för att komplettera din garderob.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 570,97 kr

1 928,23 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jacka för kvinnor Alpha Industries CWU MA-1 TC

CWU MA-1 Bomber TC Wmn från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till alla kvinnors garderob. Denna bomber- och flygjacka kombinerar stil och funktionalitet för att skapa ett tidlöst plagg som kommer att förbättra alla outfits.

Jackan är tillverkad av 100% skal och foder nylon och är inte bara slitstark utan ger också ett utmärkt skydd mot väder och vind. Vadderingen i 100% polyester ger värme och komfort under kyliga dagar. Det överdimensionerade snittet ger jackan en avslappnad och modern touch, vilket gör den till ett mångsidigt val för alla tillfällen.

CWU MA-1 Bomber TC Wmn har en rad praktiska designdetaljer som gör den till ett måste. Den har två stora ytterfickor med Klettverschluss-stängning, perfekt för att hålla dina viktigaste saker nära till hands. Dessutom finns en innerficka med Klettverschluss-stängning som ger ytterligare förvaringsmöjligheter för dina värdesaker.

Denna jacka har RBF-etiketten på vänster ärm, vilket ger en känsla av äkthet och vittnar om varumärkets känsla för detaljer. Den justerbara Kordelzug på ärmarna gör det möjligt att anpassa passformen och ger designen en touch av originalitet.

De ribbade muddarna i ärmslut och nederkant samt läderfliken på dragkedjan ger en elegant touch och skapar en snygg look. Flaggetiketten på vänster ärm är en diskret men elegant detalj som bidrar till det övergripande intrycket.

CWU MA-1 Bomber TC Wmn är det perfekta valet oavsett om du väljer en avslappnad look eller vill ge en mer formell outfit en djärv touch. Dess mångsidighet och tidlösa design gör den till en stapelvara som aldrig kommer att bli omodern.

Bomberjackan finns i en rad olika färger och är ett måste i garderoben. Kombinera den med jeans och en t-shirt för en avslappnad look, eller klä upp den med en kjol och klackar för en mer sofistikerad ensemble. Hur du än bär den kommer CWU MA-1 Bomber TC Wmn garanterat att bli din favoritjacka för alla tillfällen.

Upptäck den perfekta blandningen av stil och funktion med CWU MA-1 Bomber TC Wmn Jacket från Alpha Industries. Missa inte detta ikoniska plagg som kommer att lyfta din garderob till nya höjder.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 136019-01
Färg salvia-grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1