Överskjorta Alpha Industries

Överskjorta Alpha Industries

Börjar på: 1 040,64 kr

735,42 kr

-29%
Unna dig en trendig look med Overshirt Alpha Industries. Normal passform och bomullstyg gör den till ett måste i garderoben.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 040,64 kr

735,42 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Överskjorta Alpha Industries

Color Block Overshirt från Alpha Industries är det perfekta tillskottet i varje mans garderob. Jackan har en normal passform och är tillverkad i 100% bomull, vilket ger både stil och komfort.
Med den ikoniska RBF-etiketten på vänster ärm och en vävd Alpha Industries -etikett på den nedre vänstra fickan är denna overshirt ett bevis på varumärkets känsla för detaljer. De fyra skjortfickorna tillför inte bara en touch av funktionalitet, utan förbättrar också jackans övergripande design.
Knappknäppningen ger en klassisk touch till överskjortan, vilket gör den mångsidig för avslappnade och halvformella tillfällen. Färgblocksmönstret ger en modern touch till plagget och gör att det sticker ut från mängden.
Jackans slitna look ger den en robust, sliten känsla som ger karaktär till alla outfits. Oavsett om du kombinerar den med jeans och en t-shirt eller lägger den över en skjorta med knappar, kommer denna overshirt att lyfta din stil.
Med sin högkvalitativa konstruktion och uppmärksamhet på detaljer är Color Block Overshirt från Alpha Industries gjord för att hålla. Det slitstarka bomullsskalet gör att jackan klarar vardagligt slitage, vilket gör den till ett pålitligt val för alla män på språng.
Denna overshirt finns i en rad olika storlekar och erbjuder en bekväm och smickrande passform för alla kroppstyper. Från petite till XXL, du hittar den perfekta storleken för dina behov.
Sammanfattningsvis är Color Block Overshirt från Alpha Industries ett måste i varje mans garderob. Med sin normala passform, slitstarka konstruktion och snygga design är denna skjorta den perfekta blandningen av mode och funktionalitet. Oavsett om du är på väg ut för en avslappnad dag eller en kväll på stan, kommer denna skjorta att hålla dig snygg utan ansträngning.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146110-13
Färg kaki
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen