Strumpbyxor för kvinnor Pieces Nikoline 15

Strumpbyxor för kvinnor Pieces Nikoline 15

Börjar på: 159,03 kr

111,53 kr

-30%
Framhäv dina ben med Nikoline 15 strumpbyxor från Pieces. Bekväma och eleganta, ett måste för varje kvinna.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 159,03 kr

111,53 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Strumpbyxor för kvinnor Pieces Nikoline 15

Pieces Nikoline 15 damtights är ett måste för alla kvinnor som vill lägga till en touch av elegans och komfort till sina outfits. Tillverkade av Pieces, ett varumärke känt för sina kvalitetsprodukter, är dessa strumpbyxor speciellt utformade för kvinnor.

Designad för att erbjuda absolut komfort samtidigt som du visar upp dina ben, Pieces Nikoline 15 damstrumpbyxor är det perfekta valet för alla tillfällen. Oavsett om det är för en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller ett speciellt tillfälle, kommer dessa tights att vara din allierade för en chic och feminin look.

Damstrumpbyxorna Pieces Nikoline 15 är tillverkade av en blandning av högkvalitativa material som kombinerar mjukhet och motstånd. Strumpbyxornas struktur är både lätt och mjuk, vilket gör dem bekväma att bära hela dagen. Dessutom är de tillverkade av nylon och elastan, vilket ger dem god elasticitet och en perfekt passform för alla kroppsformer.

Den svarta nyansen på Pieces Nikoline 15 damtights gör dem till ett tidlöst basplagg som enkelt passar till alla dina outfits. Oavsett om de bärs med en klänning, kjol eller shorts, kommer dessa tights att ge en touch av elegans och sofistikering till din look.

Märket Pieces har också tänkt på alla detaljer för att göra dessa strumpbyxor ännu bekvämare. Med ett elastiskt midjeband sitter de perfekt runt midjan utan att knycklas eller glida. Dessutom garanterar den platta sömmen i tåområdet optimal komfort och förhindrar irriterande märken på skorna.

Slutligen är damtights från Pieces Nikoline 15 också ett miljövänligt val. De är tillverkade av hållbara material och är en del av varumärket Pieces:s miljöansvariga strategi. Genom att välja dessa strumpbyxor gör du din del för planeten samtidigt som du håller dig i framkant av modet.

Kort sagt, Pieces Nikoline 15 damtights är ett måste för alla kvinnor som bryr sig om komfort och stil. Deras blandning av kvalitetsmaterial, tidlösa färger och oklanderliga finish gör dem till en exceptionell produkt. Vänta inte längre med att lägga till dessa strumpbyxor till din kollektion och njut av deras mjukhet och elegans varje dag.

Mer information

Varumärke Pieces
Tillverkarens SKU 17141657-4291930
Färg solbränna
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen