Jersey Le Coq Sportif Training N° 2

Jersey Le Coq Sportif Training N° 2

Börjar på: 856,99 kr

762,84 kr

-11%
Boosta din träning med Le Coq Sportif Training N°2 Jersey, designad av det berömda franska märket för ultimat prestanda.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

762,84 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jersey Le Coq Sportif Training N° 2

Le Coq Sportif Training N° 2 Jersey är ett mästerverk från det ikoniska varumärket Le Coq Sportif. Denna tröja är designad för idrottare på toppnivå och kombinerar stil och prestanda för att hjälpa dig att pressa din träning till det yttersta.

Tröjan är tillverkad av högkvalitativa material och känns bekväm och lätt för en behaglig port upplevelse även under de mest intensiva träningspassen. Med sin smala passform formar den sig perfekt efter kroppen för total rörelsefrihet.

Förutom sin enastående byggkvalitet har Le Coq Sportif Training N° 2 Jersey en elegant, modern design. Med den ikoniska Le Coq Sportif -logotypen på bröstet är denna tröja en sann symbol för prestanda och stil.

Oavsett om du är en professionell idrottare eller ett passionerat sportfan, är Le Coq Sportif Training N° 2 Jersey det perfekta valet för att förbättra din prestanda och stil. Så kom igen, lägg vantarna på denna tröja från det berömda franska märket Le Coq Sportif och gör dig redo att pressa dig själv till det yttersta under dina träningspass.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410076
Färg insignia blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen