Hoodie med dragkedja för barn Le Coq Sportif Tri N°1

Hoodie med dragkedja för barn Le Coq Sportif Tri N°1
Börjar på: 856,99 kr
Hoodie med dragkedja för barn Le Coq Sportif Tri N°1, det perfekta valet för unga idrottare. Designad av det kända märket Le Coq Sportif. Junior.

Slut i lager

Beskrivning

Hoodie med dragkedja för barn Le Coq Sportif Tri N°1

Le Coq Sportif Tri N°1 zip-up hoodie för barn är det perfekta valet för spirande unga idrottare. Denna sweatshirt är designad av det berömda franska märket Le Coq Sportif, känt för sin kvalitetsdesign och sitt engagemang för sport.

Med sin huva och praktiska dragkedja erbjuder denna sweatshirt optimal komfort och passar ditt barns kropp perfekt. Den är perfekt för sportaktiviteter utomhus eller för vardagskläder.

Sweatshirtens design är stolt över den ikoniska cockerel-logotypen, symbolen för varumärket Le Coq Sportif sedan det skapades 1882. Denna sweatshirt finns i storlek junior, perfekt för barn i alla åldrar.

Sweatshirten är tillverkad av material av högsta kvalitet och är mycket slitstark och tvättbeständig. Så ditt barn kan bära den med tillförsikt och njuta av dess komfort under lång tid framöver.

Förutom att vara praktisk och funktionell är Le Coq Sportif Tri N°1 huvtröja med dragkedja för barn också trendig och snygg. Den snygga, moderna designen gör den till ett snyggt val för barn som vill ligga i framkant när det gäller mode.

Ge ditt barn en sweatshirt av högsta kvalitet med zip-up hoodie för barn Le Coq Sportif Tri N°1. En perfekt blandning av komfort, stil och funktionalitet för blivande sportfans. Beställ din nu och ge ditt barn det självförtroende och den stil de behöver för att lyckas!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410149
Färg elektro röd
Färg Röd
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Egenskaper huva