Shorts för kvinnor Ragwear Tetto Gots

Shorts för kvinnor Ragwear Tetto Gots

Börjar på: 673,23 kr

504,89 kr

-25%
Välj komfort och miljöansvar med Ragwear Tetto Gots damshorts. Ett måste från Ragwear för moderna kvinnor.

Slut i lager

Beskrivning

Shorts för kvinnor Ragwear Tetto Gots

Upptäck mångsidigheten och den tidlösa stilen hos damshortsen Ragwear Tetto Gots. Dessa shorts, från Ragwear, är speciellt framtagna för kvinnor som bryr sig om sin stil och om miljön. De är tillverkade av GOTS-certifierad ekologisk bomull och är både bekväma och miljövänliga.

Damshortsen Ragwear Tetto Gots har en klassisk skärning och ett resårband i midjan för perfekt passform. Deras korta längd met framhäver dina ben och ger din outfit en touch av femininitet. Du kan bära dem varje dag, oavsett om det är för en promenad på stan eller en dag vid havet.

Varumärket Ragwear är känt för sina hållbara och miljövänliga kläder. Med dessa shorts gör du ett medvetet och ansvarsfullt val för vår planet. Dessutom är den ekologiska bomullen av högsta kvalitet, mjuk att ta på och bekväm att bära.

Tack vare den sobra färgen och de diskreta detaljerna är shortsen lätta att matcha med alla dina outfits. Du kan bära dem med ett linne för en avslappnad look eller med en blus för en mer elegant look. Det lätta tyget som andas gör dem dessutom till ett perfekt val för varma sommardagar.

Ragwear Tetto Gots damshorts är inte bara bekväma och snygga, de är också lätta att ta hand om. Du kan tvätta dem i maskin utan att vara rädd för att de ska bli skeva eller bleka. De behåller sin form och färg frånorigine även efter upprepad tvätt.

Kort sagt, Ragwear Tetto Gots damshorts kombinerar mode och ekologiskt ansvar. Skaffa dem nu och ta ett steg mot en mer hållbar och miljövänlig livsstil. Du kommer inte att kunna klara dig utan dessa shorts, som snabbt kommer att bli ett måste i garderoben.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-50012-2028
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1