Strumpor Balega Blister Resist Quarter

Strumpor Balega Blister Resist Quarter
Börjar på: 219,15 kr
Franska storlekar som standard
Börjar på: 219,15 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Strumpor Balega Blister Resist Quarter

En perfekt blandning av natur och teknik, Blister Resist Quarter strumpor kombinerar mohairfiber och Drynamix för att hålla fötterna svala och torra under hela din aktivitet. Drynamix transporterar bort fukt från huden, medan mohair håller kvar fukten och håller fötterna varma på vintern och svala på sommaren. Blister Resist-strumporna är tävlingstestade och har en sömlös handlänkad tå som eliminerar nötning på ovansidan av foten för maximal komfort. Den extra djupa hälfickan ger en åtsittande passform och den förbättrade elastiska konstruktionen ger extra halkskydd för att förhindra att strumpan glider ner på foten under fysisk aktivitet.

  • Förhindrar att smuts tränger in i strumpan samtidigt som den ger extra säkerhet och komfort tack vare den förbättrade elastiska konstruktionen i strumpans övre del.
  • Eliminerar risken för skavande blåsor.
  • Håller fötterna svala och torra med en perfekt kombination av mohair och våra fukttransporterande Drynamix-fibrer, plus specialkonstruerade och förstärkta ventilationspaneler i mikrofibernät.
  • Maximerar komforten med sömlösa handlänkade tår, förstärkt hålfotsinlägg och brett hålfotsinlägg.
  • Ger extra halkskydd tack vare förbättrad elastisk konstruktion.
  • Extra djup hälficka ger perfekt passform.

Mer information

Varumärke Balega
Tillverkarens SKU 302302-302303
Färg rosa/vinbär
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Quarter