Militära högklackade sneakers Under Armour Micro G Valsetz Zip

Militära högklackade sneakers Under Armour Micro G Valsetz Zip
Börjar på: 1 680,73 kr
Boosta din militära stil med dessa högklackade sneakers Under Armour Micro G Valsetz Zip. Komfort och prestanda från Under Armour.

Slut i lager

Beskrivning

Militära högklackade sneakers Under Armour Micro G Valsetz Zip

Ge dig själv en militär look med de höga sneakersen Under Armour Micro G Valsetz Zip! Dessa sneakers är designade av det kända märket Under Armour och kombinerar stil och prestanda för att uppfylla alla dina behov. De är inspirerade av militärskor och ger dig en trendig och vågad look.

Dessa sneakers är tillverkade av kvalitetsmaterial och garanterar optimal komfort hela dagen. Micro G-tekniken från Under Armour ger den perfekta dämpningen för att absorbera stötar och minska trycket på dina fötter. Dessutom kan du enkelt ta på och av dem tack vare dragkedjan på sidan.

Oavsett om det är för en dags arbete eller ett sportpass är Under Armour Micro G Valsetz Zip militära high top-skor det perfekta valet. Deras robusta, slitstarka design gör att du kan bära dem under alla förhållanden, oavsett om du är i stan eller ute på landsbygden.

Förutom att vara praktiska ser dessa sneakers också bra ut. Deras militärlook look med läderdetaljer och repsnören ger dem en unik, modern stil. Kombinera dem med vilken outfit som helst för en avslappnad, urban look look.

Vänta inte längre med att unna dig dessa high-top sneakers Under Armour Micro G Valsetz Zip, det perfekta valet för att kombinera stil och prestanda. Skäm bort dig själv med detta par skor som kommer att följa dig på alla dina äventyr!

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 3023748-001
Färg svart/kolgrå grå/svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen