Skiva för kroppsbyggnad Sveltus Olympique Starting [Storlek 20 kg]

Skiva för kroppsbyggnad Sveltus Olympique Starting [Storlek 20 kg]
920,41 kr
Optimera din träning med Bodybuilding Disc Sveltus Olympique Starting, ett måste för alla träningsentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Skiva för kroppsbyggnad Sveltus Olympique Starting

Sveltus Olympique Starting bodybuilding disc är ett viktigt verktyg för all bodybuildingträning. Den här olympiska skivan har designats av det välkända varumärket Sveltus och hjälper dig att uppnå dina fitness och prestationsmål.

Denna bodybuildingskiva är perfekt för både nybörjare och erfarna idrottare och är idealisk för en helkroppsträning. Med en vikt på 20 kg kan du träna dina muskler på djupet och utveckla din styrka och din endurance.

Den här skivan är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och slitstark, vilket gör den till ett långvarigt och pålitligt val för dina träningspass. Med sin strukturerade yta ger den ett bekvämt och säkert grepp, även för de mest intensiva övningarna.

Oavsett om du gillar CrossFit, styrketräning eller fitness i allmänhet, kommer Sveltus Olympique Starting viktträningsskiva att vara din allierade för effektiva och varierade träningspass. Använd den för att stärka dina muskler, öka din kraft och förbättra din koordination.

Med sin eleganta design och högkvalitativa finish kommer denna bodybuildingskiva säkert att väcka uppmärksamhet på gymmet eller hemma. Lägg till den i din samling av utrustning på fitness och se skillnaden i din prestation.

Låt inte dina fitnessmål komma ifrån dig, välj Sveltus Olympique Starting bodybuilding disc och nå nya höjder i din träning. Beställ den nu och gör dig redo att tänja på dina kroppsbyggnadsgränser.

Mer information

Varumärke Sveltus
Tillverkarens SKU 3835
Färg svart/svart/svart
Färg Svart
Storlek 20 kg - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen