Sweatshirt med huva New York Yankees Terrazzo Fleece

Sweatshirt med huva New York Yankees Terrazzo Fleece

Börjar på: 1 040,64 kr

915,88 kr

-12%
Visa din passion för Yankees med stil i denna Fanatics huvtröja i Terrazzo-fleece, ett måste för alla basebollfans.

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt med huva New York Yankees Terrazzo Fleece

New York Yankees Terrazzo Fleece hoodie från Fanatics är ett måste för alla Yankees -fans på New York. Sweatshirten är tillverkad av en blandning av bomull och polyester och är både mjuk och varm, perfekt för kyliga dagar på stadion eller avkoppling hemma.

Den unika designen på denna sweatshirt met har den ikoniska Yankees-logotypen, med ett modernt terrazzomönster för en extra touch av stil. Med sin justerbara huva och praktiska känguruficka erbjuder denna sweatshirt optimal komfort och funktionalitet.

Oavsett om du ska gå på en match på Yankees eller bara vill visa ditt stöd för ditt favoritlag är denna sweatshirt ett perfekt val. Dessutom finns den i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer.

Denna sweatshirt är inte bara ett utmärkt tillskott till din supportergarderob, den är också en perfekt present till alla Yankees-fans. Ge den till en vän eller familjemedlem för att visa din kärlek till laget.

Missa inte chansen att bära dina Yankees färger med stolthet, tack vare denna New York Yankees Terrazzo Fleece hoodie från Fanatics. Beställ din idag och låt din passion för basebollens mest kända lag lysa igenom på New York!

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5023588
Färg Ombréblått
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Yankees