Vattentät jacka för barn Reima Kanto

Vattentät jacka för barn Reima Kanto

Börjar på: 1 223,66 kr

916,85 kr

-25%
Skydda dina barn i stil med Reima Kanto vattentät jacka för juniorer, designad av det pålitliga varumärket Reima.

Slut i lager

Beskrivning

Vattentät jacka för barn Reima Kanto

Den vattentäta barnjackan Reima Kanto är det perfekta valet för att hålla ditt barn torrt i vått väder. Jackan är tillverkad av det kända märket Reima och kombinerar perfekt funktionalitet, komfort och stil för spirande unga upptäcktsresande.

Den vattentäta jackan är särskilt utformad för barn och är perfekt för utomhusaktiviteter som vandring, camping eller familjeutflykter. Det vattentäta och vattenavvisande tyget ger ett effektivt skydd mot väder och vind, medan meshfodret ger bra ventilation för att förhindra fukt.

Jackan Reima Kanto har också praktiska detaljer som en avtagbar huva och fickor med dragkedja för förvaring av småsaker. Den lösa, bekväma passformen gör dessutom att ditt barn kan röra sig fritt samtidigt som det är skyddat.

Denna vattentäta jacka finns i storlek junior och passar perfekt för barn. Elle är också lätt att sköta, vilket gör den till ett perfekt val för upptagna föräldrar.

Ge ditt barn optimalt skydd mot regn med den vattentäta jackan Reima Kanto. Med sin moderna design och kvalitetskonstruktion är denna jacka ett måste för alla utomhusäventyr. Lägg till den i ditt barns garderob nu och var beredd på alla väderförhållanden!

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 521636-3531
Färg azalea rosa
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1