Sweatshirt med huva Puma

Sweatshirt med huva Puma

Börjar på: 734,56 kr

617,16 kr

-16%
Få ut det mesta av din träning med stil i Puma hoodie. Komfort och prestanda garanteras med det välkända varumärket Puma.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,56 kr

617,16 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Puma

Hooded sweatshirt Puma är det perfekta plagget för dina träningspass. Med sin bekväma passform och moderna design kombinerar den stil och funktionalitet för att följa med dig i alla dina sportaktiviteter.

Denna sweatshirt är designad av det kända märket Puma och kombinerar kvalitet och hållbarhet. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både léger och slitstark, vilket ger dig stor rörelsefrihet samtidigt som du är bekväm.

Den justerbara huvan skyddar dig mot vind och regn, och de praktiska fickorna håller småsaker nära till hands. Den diskreta Puma -logotypen på framsidan ger en touch av stil till denna redan snygga sweatshirt.

Oavsett om du gillar löpning, fitness eller någon annan sport är denna Puma sweatshirt ett måste i din sportgarderob. Materialet andas och transporterar bort fukt så att du håller dig torr, och den snygga skärningen smickrar din figur.

Den finns i en rad ljusa, trendiga färger, så det är lätt att hitta en som passar din stil. Oavsett om du tränar eller kopplar av efter ett träningspass erbjuder denna Puma hoody kompromisslös komfort.

Leta inte längre, Puma hoody är det perfekta valet för dina träningspass. Beställ den nu och lägg till en touch av stil till dina sportkläder!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 524935-90
Färg beige
Färg Beige
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1