Halsband för kvinnor Karl Lagerfeld 5448279 [Storlek 20 cm]

Halsband för kvinnor Karl Lagerfeld 5448279 [Storlek 20 cm]

1 579,31 kr

1 184,48 kr

-25%
Upptäck den avantgardistiskaesprit från Karl Lagerfeld med halsbandet 5448279 för kvinnor. Ett vågat smycke som bekräftar din stil.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Halsband för kvinnor Karl Lagerfeld 5448279

Karl Lagerfeld 5448279 damhalsband är ett smycke som perfekt förkroppsligar den djärva, avantgardistiskaesprit hos varumärket Karl Lagerfeld. Med sin eleganta, tidlösa design är detta halsband ett riktigt måste för alla kvinnor som letar efter en unik, elegant modeaccessoar.

Varumärket Karl Lagerfeld är världsberömt för sin eleganta, avantgardistiska stil, och detta halsband är inget undantag. Det är tillverkat av högkvalitativa material och är både slitstarkt och lyxigt. Halsbandet är designat med en ikonisk "KL"-logotyp, prydd med gnistrande kristaller som ger en touch av glamour till alla outfits.

Detta halsband är speciellt utformat för kvinnor som gillar att sticka ut och göra ett unikt stiluttalande. Oavsett om du bär det till en avslappnad eller elegant klädsel look kommer det att ge din outfit en touch av sofistikering och klass. Med sin eleganta, smala kedja passar detta halsband alla kroppsformer perfekt och kan justeras för att passa dina preferenser.

Halsbandet Karl Lagerfeld 5448279 är också en perfekt present till dina nära och kära. Oavsett om det är till en födelsedag, en årsdag eller bara som en present, kommer detta smycke att uppskattas av alla kvinnor som uppskattar mode och kvalitetsaccessoarer.

Som ett internationellt känt varumärke strävar Karl Lagerfeld efter att erbjuda produkter av hög kvalitet, och detta halsband är inget undantag. Förutom dess eleganta design kommer det också i en lyxig förpackning, vilket gör det till den perfekta presenten till dig eller dina nära och kära.

Kort sagt, Karl Lagerfeld 5448279 damhalsband är ett måste-ha-smycke för alla kvinnor som gillar att sticka ut med stil. Med sin exceptionella kvalitet, unika design och lyxiga förpackning är det den perfekta gåvan för alla tillfällen. Lägg till det i din smyckessamling nu och låt Karl Lagerfeld följa dig i din strävan efter stil och elegans.

Mer information

Varumärke Karl Lagerfeld
Tillverkarens SKU 5448279
Färg grå
Färg Grå
Storlek 20 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen