Halsband för kvinnor Adore 5448749 [Storlek 40 cm]

Halsband för kvinnor Adore 5448749 [Storlek 40 cm]

1 579,31 kr

805,45 kr

-49%
Sublimera din look med damhalsbandet Adore 5448749, en elegant och raffinerad skapelse av det berömda varumärket Adore.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Halsband för kvinnor Adore 5448749

Halsbandet Adore 5448749 är ett elegant och raffinerat smycke som kommer att förhöja varje outfit. Detta halsband är designat av det välkända varumärket Adore och är den perfekta förkroppsligningen av femininitet och elegans.

Halsbandet är tillverkat av högkvalitativa material och har en delikat och sofistikerad design. De fina länkarna bildar tillsammans en fin kedja, medan det hjärtformade hänget ger en touch av romantik och femininitet.

Detta halsband är speciellt utformat för den moderna, dynamiska kvinnan. Oavsett om du bär det varje dag för att komplettera din arbetsoutfit eller för ett speciellt tillfälle, kommer det säkert att få dig att sticka ut och dra till dig beundrande blickar.

Tack vare silverfärgen passar halsbandet till alla outfits och kan bäras vid alla tillfällen. Den tidlösa designen gör det till en tidlös accessoar som kan gå i arv från generation till generation.

När du bär detta halsband känner du dig genast mer självsäker och feminin. Det kommer att ge en touch av elegans och sofistikering till din look, oavsett om du bär en aftonklänning eller en enkel t-shirt och jeans.

Som gåva är Adore 5448749 damhalsband ett perfekt val för att uttrycka din kärlek och beundran för en speciell kvinna i ditt liv. Oavsett om det är till Alla hjärtans dag, en födelsedag eller bara för att visa henne hur mycket point du uppskattar henne, kommer detta halsband att vara en symbol för din tillgivenhet och anknytning.

Kort sagt, Adore 5448749 damhalsband är ett måste för alla kvinnor som gillar att kombinera elegans och femininitet. Med sin tidlösa design och oklanderliga kvalitet kommer det garanterat att följa med dig vid varje tillfälle och få dig att stråla. Lägg till det i din smyckessamling idag och låt dig förföras av dess tidlösa charm.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5448749
Färg silver
Färg Silver
Storlek 40 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen