Halsband för kvinnor Karl Lagerfeld 5512210 [Storlek 40 cm]

Halsband för kvinnor Karl Lagerfeld 5512210 [Storlek 40 cm]

1 579,31 kr

1 184,48 kr

-25%
Uttryck din elegans och stil med halsbandet för kvinnor Karl Lagerfeld 5512210. En sofistikerad juvel för en tidlös look.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Halsband för kvinnor Karl Lagerfeld 5512210

Upptäck den tidlösa elegansen och stilen hos varumärket Karl Lagerfeld med 5512210 damhalsband. Detta unika smycke är en symbol för sofistikering och djärvhet, perfekt för alla moderna kvinnor.

Halsbandet är tillverkat av det berömda modehuset Karl Lagerfeld och är ett verkligt mästerverk när det gäller design och kvalitet. Hänget i form av ett katthuvud, varumärkets emblematiska symbol, är delikat utsmyckat med gnistrande kristaller som reflekterar ljuset på ett bländande sätt.

Halsbandet är helt tillverkat i silverpläterad metall som ger en långvarig, reptålig glans. Den fina, eleganta kedjan ger en feminin touch och gör att halsbandet kan bäras i olika längder för att passa tous halsringningar.

Som damsmycke är detta halsband ett måste för alla tillfällen. Oavsett om det är för en elegant kväll eller en avslappnad outfit, kommer det att ge en touch av glamour och elegans till alla outfits.

Men det är inte bara ett moderiktigt smycke, det är också en riktig investering. Damhalsbandet Karl Lagerfeld 5512210 är en tidlös accessoar som aldrig kommer att bli omodern och som kan gå i arv från generation till generation.

Så varför vänta? Unna dig själv eller en speciell kvinna i ditt liv detta magnifika halsband Karl Lagerfeld. Med sin unika stil och elegans kommer det garanterat att göra succé och bli ett måste i hennes smyckessamling. Beställ nu och låt dig förföras av den oefterhärmliga charmen hos Karl Lagerfeld.

Mer information

Varumärke Karl Lagerfeld
Tillverkarens SKU 5512210
Färg grå
Färg Grå
Storlek 40 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen