Halsband för kvinnor Dkny 5520067 [Storlek 20 cm]

Halsband för kvinnor Dkny 5520067 [Storlek 20 cm]

1 824,17 kr

1 368,13 kr

-25%
Damhalsband Dkny 5520067: ett sofistikerat smycke från Dkny som ger en elegant touch till din outfit.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Halsband för kvinnor Dkny 5520067

Dkny 5520067 damhalsband är en sofistikerad och elegant modeaccessoar som kommer att ge en touch av klass till alla outfits. Detta halsband är skapat av det välkända varumärket Dkny och är speciellt utformat för kvinnor som uppskattar tidlösa kvalitetssmycken.

Halsbandet är tillverkat med omsorg och uppmärksamhet och är resultatet av en perfekt kombination av modern design och hantverkskunnande. Det cirkelformade hänget är utsmyckat med subtila, fina detaljer som återspeglar varumärkets minimalistiska stil Dkny. Kedjan i sterlingsilver ger en touch av glitter och förfining till ensemblen.

Detta halsband är ett måste för alla kvinnor som vill ge sin vardagsoutfit en touch av elegans. Oavsett om du bär det med en elegant klänning för en speciell kväll ute eller med en enkel t-shirt för en mer avslappnad look, kommer det att ge en touch av sofistikering till din stil.

Förutom att vara en modeaccessoar är detta halsband också en perfekt present till en speciell kvinna i ditt liv. Oavsett om det är till en födelsedag, Mors dag eller bara för att visa henne din kärlek och uppskattning, kommer detta halsband att vara ett perfekt val.

Halsbandets exceptionella kvalitet gör det till en långsiktig investering. Det kommer att stå emot tidens tand och förbli en tidlös modeaccessoar i din smyckessamling. Dess mångsidiga design gör dessutom att du kan bära det vid olika tillfällen och till olika outfits.

Kort sagt, Dkny 5520067 damhalsband är ett smycke av hög kvalitet som kommer att ge din garderob en sofistikerad touch. Med sin minimalistiska, eleganta design är det det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter en tidlös modeaccessoar. Skäm bort dig själv eller ge det i present till en speciell kvinna i ditt liv, detta halsband kommer garanterat att göra ett statement.

Mer information

Varumärke Dkny
Tillverkarens SKU 5520067
Färg grå
Färg Grå
Storlek 20 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen