Piké-poloskjorta för barn Macron RWC France 2023

Piké-poloskjorta för barn Macron RWC France 2023

Börjar på: 452,98 kr

381,85 kr

-16%
Stöd France rugbylaget med barnens piképolotröja Macron, i RWC France 2023 färger." #RWC2023 #Macron #Rugby
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 452,98 kr

381,85 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Piké-poloskjorta för barn Macron RWC France 2023

Macron RWC France 2023 piképolotröja för barn är ett måste för blivande rugbyfans. Polotröjan är designad av det kända italienska märket Macron och är både snygg och funktionell, perfekt för att följa med barnen på alla deras sportaktiviteter.

Polotröjan är tillverkad av högkvalitativt piqué-tyg och är både lätt och bekväm, vilket ger optimal rörelsefrihet för unga rugbyspelare. Den klassiska kragen och knapphålsdesignen gör den till ett perfekt val för både formella och avslappnade tillfällen.

Denna polotröja är också en hyllning till rugbylandslaget France, med logotypen Macron broderad på bröstet och den berömda franska tupphanen på ärmen. Den har också den officiella logotypen för Rugby World Cup 2023, som kommer att hållas på France.

Denna polotröja finns i storlek junior och passar barn i alla åldrar och är perfekt för de yngsta supportrarna till rugbylaget France. Oavsett om det är för ett träningspass, en match eller bara för att visa sitt stöd för sitt favoritlag, kommer denna polotröja säkert att vara ett vinnande val.

Förutom sin stil och kvalitet är denna polotröja också ett etiskt val. Macron är ett varumärke som har åtagit sig att producera hållbara, miljövänliga sportkläder. Genom att köpa denna polotröja stöder du inte bara France-laget, du bidrar också till ett mer ansvarsfullt sätt att konsumera.

Oavsett om du är en förälder som letar efter en present till ditt barn eller en rugbyfantast som letar efter ett nytt sportplagg, är Macron RWC France 2023 pique polotröja för barn ett perfekt val. Beställ den nu så att ditt barn stolt kan visa sitt stöd för France -laget vid nästa Rugby World Cup. Allez les Bleus!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127283
Färg blå/vit
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Sortiment RWC