Kort Rehband QD compression [Storlek XL]

Kort Rehband QD compression [Storlek XL]
959,81 kr

Slut i lager

Beskrivning

Kort Rehband QD compression

QD Compression Short tar passform och funktionalitet till nästa nivå och ger dig det senaste inom sportmode. Dessa funktionsshorts ger optimalt stöd och minimerar muskeltrötthet och ömhet för att förbättra din prestation och återhämtning. De är skurna för en perfekt passform. Konstruktionen med platta sömmar ger exceptionell hållbarhet och komfort. Material med hög andningsförmåga ger överlägsen komfort. Shortsen bygger på Rehband:s långa erfarenhet av anatomisk design och ger överlägsen kompression med bibehållen rörelseflexibilitet. Kompressionsshortsen Rehband QD har innovativa designelement. Den intelligenta designen ger ultimat komfort och passform under träningen.

Specifikationer:

  • 18% Elastan
  • 82% polyester QD kompressionsshorts f

Funktionalitet:

  • De viktigaste funktionerna hos Rehband stöd är värme, kompression och en mottaglig ingångsförstärkning. Dessa element skapar en unik sammansättning som tillsammans förebygger skador, förbättrar prestationen och underlättar rehabiliteringen. Du kommer att uppleva flera resultat som är specifika för varje produkt.

Blodcirkulation:

  • Blodcirkulationen, även känd som kroppens transportsystem, är avgörande för kroppens funktion och vitalitet. Hjärtat pumpar blodet genom blodkärlen i cirkulationssystemet och på så sätt transporteras syre, näringsämnen, hormoner och signalsubstanser runt i kroppen. Blodomloppet transporterar dessa ämnen och material till de platser som de olika organen behöver, och eliminerar de avfallsprodukter som genereras av ämnesomsättningen. Skador eller hälsoproblemautres kan minska det livsviktiga blodflödet.
  • Under träning utvidgas kroppens blodkärl naturligt, och hjärtfrekvensen och blodflödet ökar, så att kroppen kan tillföra mer syresatt blod till musklerna. Värmen och kompressionen från Rehband produkter ökar blodcirkulationen ytterligare, vilket förbättrar syresättningen av de muskler som används, vilket leder till förbättrad prestanda och minskad muskelömhet efter träning tack vare eliminering av avfallsprodukter som mjölksyra.

Koordinering:

  • Koordination kan beskrivas som samspelet mellan nervsystemet och muskelsystemet. Det är interaktionen mellan särskilda muskelgrupper för att skapa användbara kroppsliga svar som är nödvändiga för optimal och önskad prestanda.
  • Kompressionen och den responsiva anatomiska konstruktionen hos Rehband produkter möjliggör en högre nivå av muskelkoordination. Den perfekta passformen hos dessa modeller gör att du kan prestera med maximal effektivitet över ett helt rörelseomfång och förbättra rörelsekvaliteten. Det är mindre sannolikt att du skadar dina lemmar när koordinationen förbättras, till exempel genom att bära Rehband-produkter.

Prestanda:

  • Oavsett sport, aktivitet eller nivå strävar aktiva människor efter att uppnå bättre prestanda eller bibehålla en viss önskad nivå. De kombinerade funktionerna värme, kompression och förbättrad receptiv input resulterar i ett brett spektrum av fördelar som förbättrad koordination, bättre balans och ökad blodcirkulation. De kombinerade resultaten kan förbättra prestationen i den valda aktiviteten. Idrottaren får verktygen för att nå nya nivåer, nya mål och nya utmaningar.
  • En bra prestation beror på många olika faktorer, t.ex. sömn, kost, repetitionsnivå och tillståndesprit. En annan faktor som kan förbättra prestationen är förbättrad teknik, vilket uppnås genom förbättrad koordination, balans, säkerhetskänsla och proprioception som användaren får från stöden Rehband. Oavsett om du använder Rehband för att förebygga skador, öka självförtroendet eller rehabilitera en skada, kan den övergripande prestationen förbättras.

Mer återhämtning rapide:

  • Fysisk träning ger upphov till metaboliska biprodukter. Laktat är den vanligaste. När biprodukterna ackumuleras har de en betydande inverkan på muskelvävnadens kontraktila funktion, vilket avsevärt minskar prestationen. När träningen är över finns dessa metaboliter ibland kvar i muskeln. Det är viktigt att eliminera dem och det finns ett antal effektiva metoder, bland annat aktiv återhämtning och kalldusch. port produkter Rehband under och efter träning är också en effektiv metod, som främjar blodcirkulationen och förlänger musklernas kyltid.
  • Rehband produkter är mycket effektiva för idrottare eftersom de förbättrar kvaliteten på återhämtningen. De förbättrar proprioceptionen genom att ge feedback till kroppen, stödja rörelser, stimulera blodflödet och hålla lederna varma. Alla dessa fördelar innebär att användaren är i god form och har större chans att träna utan smärta eller ömhet dagen efter träningen.

Energibesparing:

  • När fördelarna med kompression och ökad receptiv input från Rehband kombineras sparas energi eftersom rörelsen blir mer effektiv. Korrekt teknik och energieffektivitet spelar en viktig roll för att lyckas med alla sportprestationer. På jogging eller när du springer är den repetitiva påverkan som uppstår när du

Mer information

Varumärke Rehband
Tillverkarens SKU 614006-2999
Färg svart
Färg Svart
Storlek XL - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)