Vattentät jacka Newline Cross

Vattentät jacka Newline Cross

Börjar på: 1 212,03 kr

916,49 kr

-24%
Upptäck Newline Cross-jackan, det viktigaste för din löpning, designad av det berömda märket Newline.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 212,03 kr

916,49 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka Newline Cross

Jackan Newline Cross är ett måste för alla ivriga löpare. Jackan är designad av det välkända varumärket Newline och kombinerar prestanda och stil för att följa med dig under dina löppass. Den är tillverkad av högkvalitativa material, är lätt och andas, så att du känner dig bekväm under hela träningen.

Tack vare sin eleganta, moderna design hjälper jackan Newline Cross dig att springa med stil. Den diskreta färgen och den smala passformen gör den till ett mångsidigt plagg som kan användas både till träning och till vardags. Den diskreta logotypen Newline ger jackan en sofistikerad touch.

Men den här jackan ser inte bara bra ut, den presterar också. Den är speciellt utformad för löpning och är fullpackad med funktioner för att uppfylla dina behov. De platta sömmarna ger större rörelsefrihet, och i fickorna med dragkedja kan du förvara småsaker på ett säkert sätt. Dessutom transporterar fukthanteringstekniken bort svett så att du håller dig torr, även under de mest intensiva träningspassen.

Med jackan Newline Cross kan du springa med fullständig sinnesfrid, oavsett väderförhållanden. Det vind- och vattenavvisande tyget skyddar dig mot väder och vind, och de reflekterande elementen gör dig synlig i mörkret för ökad säkerhet.

Låt inte dåligt väder hindra dig från att utöva din favoritsport. Välj jackan Newline Cross och njut av enastående komfort och prestanda under dina running-pass. Jackan finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett oumbärligt tillskott till din sportgarderob. Beställ den nu och se själv varför den är så populär bland löpare över hela världen.

Mer information

Varumärke Newline
Tillverkarens SKU 70380-443
Färg svart/röd
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen