Tränare Victoria

Tränare Victoria

Börjar på: 1 212,03 kr

909,02 kr

-25%
Boosta din urbana stil med dessa must-have sneakers från Victoria. De är tillverkade av det berömda spanska märket och kombinerar kvalitet och mode. Upptäck dem nu.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 212,03 kr

909,02 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Victoria

Witte retro träningsskor för damer Classic Victoria


Dessa herrskor från Victoria kombinerar enkel komfort, funktionalitet och modern design. Den vita färgen gör att de passar till alla dina looks. Höga strumpor i neutrala färger, som vitt eller svart, förvandlar din outfit till en modern och fashionabel ensemble. Det högkvalitativa yttermaterialet och den noggranna bearbetningen ger inte bara designen ett mervärde. Det bidrar också till en lång livslängd för dessa Victoria sneakers för herrar! Det här är klass.


Dessa vita träningsskor för män sticker ut när det gäller komfort. De halvflexibla, slitstarka sulorna gör att fötterna rullar mjukt när du går. Detta ökar gångkomforten avsevärt. Skon Victoria har en perfekt passform för herrfötter: det finns gott om plats för tårna, hålfoten får bra stöd och den förstärkta hälen ger extra stabilitet. Bredden på skon på denna vita snörmodell är den sista normala bredden = f.

Mer information

Varumärke Victoria
Tillverkarens SKU 8800113-MARINO
Färg marino/vit
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen