Tofflor för flickor Robeez Tiny Heart

Tofflor för flickor Robeez Tiny Heart

Börjar på: 452,98 kr

386,50 kr

-15%
Söta och bekväma Robeez Tiny Heart baby girl booties som håller din lilla fashionistas fötter varma. Upptäck dem nu!

Slut i lager

Beskrivning

Tofflor för flickor Robeez Tiny Heart

Robeez Tiny Heart baby girl booties är de perfekta skorna för att hålla din lilla flickas fötter bekväma och snygga. Med sitt välkända varumärke Robeez är dessa kängor både söta och praktiska för små flickor.

De är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och följsamma, perfekt för bebisars ömtåliga fötter. De har också en mjuk lädersula som ger stöd och ett säkert grepp för ditt barns första steg.

Designen på dessa tossor är helt enkelt bedårande. Den bleka färgen rose med små vita hjärtan och lite glitter gör dem till ett perfekt val för alla din lilla prinsessas outfits. Det elastiska bandet vid fotleden ger dessutom en perfekt passform och förhindrar att tofflorna ramlar av.

Dessa tofflor är särskilt utformade för små flickor, vilket gör dem till en perfekt present till en babyshower eller förlossning. De finns i olika storlekar för att passa ditt barns tillväxt, från 0-6 månader till 18-24 månader.

Som förälder vill du ditt barns bästa. Det är därför Robeez Tiny Heart booties inte bara är bedårande, utan också praktiska och bekväma för din dotter. Deras överlägsna kvalitet säkerställer att de kommer att hålla länge, även efter upprepad tvätt.

Oavsett om du letar efter tossor för ett speciellt tillfälle eller för vardagsbruk, är Robeez Tiny Heart tossor för babyflickor det perfekta valet. Med deras pålitliga varumärke Robeez kan du vara säker på att ditt barns fötter kommer att vara väl skyddade och bekväma hela dagen.

Ge din lilla flicka komfort och stil med Robeez Tiny Heart baby girl booties. Beställ dem nu och gör dig redo att se din bebis stråla av lycka i sina bedårande nya tossor.

Mer information

Varumärke Robeez
Tillverkarens SKU 960920-10-121
Färg ljusgrå
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1