Badbyxor för barn Arena B Dynamo R

Badbyxor för barn Arena B Dynamo R

Börjar på: 244,85 kr

198,70 kr

-19%
Dyk ner i stil med Arena B Dynamo R badshorts för barn, perfekt för unga simmare med en passion för vatten.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 244,85 kr

198,70 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor för barn Arena B Dynamo R

Arena B Dynamo R badshorts för barn är perfekta för unga simmare med en passion för vatten. Dessa badshorts är designade av det kända märket Arena och är speciellt utformade för växande barn och erbjuder oöverträffad komfort och rörelsefrihet i vattnet.

De slitstarka badbyxorna är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att tåla slitage som orsakas av klorerat vatten och solen. De har också MaxFit-teknik för perfekt passform och utmärkt elasticitet så att ditt barn kan röra sig fritt i vattnet. Dessutom har tyget UV-skydd för att skydda ditt barns hud från solens skadliga strålar.

Dessa badshorts har utformats speciellt för simning och ger stor rörelsefrihet så att ditt barn kan simma utan begränsningar. Den dynamiska skärningen och dragsko i midjan ger en perfekt och bekväm passform så att ditt barn kan koncentrera sig på sin simteknik utan att begränsas av sin baddräkt.

Den moderna, färgglada designen på dessa badshorts är också ett stort plus. Ditt barn kommer att älska att bära dem vid poolen eller stranden, och de kommer att vara lätta att upptäcka i vattnet tack vare de ljusa färgerna och den distinkta Arena -logotypen.

Oavsett om ditt barn är en nybörjare eller en erfaren simmare, kommer Arena B Dynamo R barnsimbyxor att vara deras perfekta följeslagare för alla deras simningspass. Ge ditt barn det bästa av två världar genom att välja dessa högkvalitativa simshorts från Arena, kända för sin expertis inom simning. Beställ nu och se ditt barn glänsa i vattnet med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006501-820
Färg kunglig
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior