1-dels baddräkt för kvinnor Arena Control Pro

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Control Pro

Börjar på: 636,63 kr

437,43 kr

-31%
Prestanda, stil och comfort allt i one med the Arena Control Pro one-delad baddräkt för kvinnor. Perfekt för alla dina simbehov!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 636,63 kr

437,43 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Control Pro

Arena Control Pro 1-dels baddräkt för kvinnor är ett måste för alla ivriga simmare. Denna baddräkt är designad av det kända märket Arena och kombinerar perfekt prestanda och elegans för att följa med dig på alla dina simningspass.

Med sin snygga, eleganta design kommer denna simdräkt att förbättra din figur och ge dig utseendet på en riktig idrottsman. Den ergonomiska skärningen och det slitstarka ultra -tyget ger optimalt stöd för total rörelsefrihet i vattnet. Så att du kan koncentrera dig helt på din prestation utan att hindras av en obekväm simdräkt.

Denna baddräkt är speciellt utformad för kvinnor och har vadderade kupor för perfekt stöd för bysten. Så att du kan njuta av absolut komfort samtidigt som du ser feminin och elegant ut. Med de justerbara remmarna kan du dessutom anpassa passformen efter dina behov.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren simmare är denna baddräkt perfekt för alla typer av simning. Oavsett om du simmar i poolen eller i havet kommer du att vara bekväm och effektiv tack vare dess klorresistens och dess torrhet rapide. Dessutom ger det UV-skydd för säker simning, även i direkt solljus.

Varumärket Arena är känt över hela världen för sina högkvalitativa produkter för professionella och amatörsimmare. Med denna simdräkt drar du nytta av all varumärkets kunskap och expertis för en oöverträffad simupplevelse. Du kommer att kunna nå dina mål och överskrida dina gränser med fullständigt förtroende och komfort.

Kort sagt, Arena Control Pro 1-dels simdräkt för damer är ett måste för alla simmare. Prestanda, komfort och elegans för framgångsrika simningspass. Vänta inte längre, unna dig denna simdräkt och bli drottningen av poolen eller havet!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 007202-550
Färg svart/blåkina
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen