Pyjamas för kvinnor Triumph PK SSL 10 CO/MD

Pyjamas för kvinnor Triumph PK SSL 10 CO/MD

Börjar på: 673,35 kr

466,20 kr

-31%
Unna dig komforten och elegansen i pyjamas för kvinnor Triumph PK SSL 10 CO/MD, skapad av det berömda märket Triumph.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

466,20 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Pyjamas för kvinnor Triumph PK SSL 10 CO/MD

Upptäck den nya pyjamasen för damer från Triumph PK SSL 10 CO/MD, ett måste för din nattgarderob. Tillverkad av det kända märket Triumph, kombinerar dessa pyjamasar komfort och elegans för en perfekt natts sömn.

Triumph är känt för sina högkvalitativa produkter, och denna pyjamas är inget undantag. Den är tillverkad av bomull och modal och känns mjuk och lätt mot huden. Bomull är ett naturligt tyg som låter huden andas medan du sover, medan modal, en naturlig fiber, gör att du känner dig sval och bekväm hela natten.

Pyjamasen har en enkel och tidlös design med en kortärmad topp och raka byxor för en perfekt passform. Den vita färgen och spetsdetaljerna på ärmarna ger en touch av femininitet och sofistikering till helheten.

Men det är inte bara looken som gör den här pyjamasen så speciell. Den är också designad för optimal komfort. Byxorna har ett elastiskt midjeband som passar alla kroppsformer, medan toppen har en lös passform som gör att du kan röra dig fritt medan du sover. Så att du kan vara bekväm hela natten och vakna upp avslappnad och utvilad.

Triumph PK SSL 10 CO/MD pyjamasar för kvinnor är också lätta att ta hand om. De kan maskintvättas utan att förlora sin form eller färg. Så du kan bära dem om och om igen utan att oroa dig för skötsel.

Oavsett om du gillar varma, mysiga nätter eller svala, krispiga nätter, passar dessa pyjamasar alla temperaturer. De är lätta och andas för varma sommarnätter och kan kombineras med en morgonrock för kallare vinternätter.

Kort sagt, Triumph PK SSL 10 CO/MD dam pyjamas är ett måste för alla kvinnor som vill kombinera komfort och stil medan de sover. Med sin överlägsna kvalitet, eleganta design och optimala komfort kommer den garanterat att bli din nya favoritpyjamas. Lägg till dem i din nattklädeskollektion nu och gör dig redo för lugna, bekväma nätter.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10214839-M021
Färg violett - ljus kombination
Färg Violett
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen